Wie we zijn en wat we doen

We zijn een groep gastro-fanatici die bezeten is door fantastische verhalen over eten. Dit zijn geen stedelijke mythen en sprookjes, maar verhalen gemaakt en doorgegeven en in stand gehouden door onze voorouders over het kweken, voeden, oogsten, voorbereiden en genieten van voedsel. We voelen ons verplicht bij te dragen aan het behoud van voedselwijsheid en -cultuur die gemakkelijk verloren gaat of wordt weggegooid in dit tijdperk van snelle en goedkope consumptie. Het mooie is dat we bij het uitvoeren van deze taak producten ontdekken die zijn ingebed in oude wijsheid, die we vervolgens aanbieden aan Chefs en mede-gastro-fantatici of éénieder met een hart voor verhalen en eten. Ons grootste genoegen is om u te helpen de smaak van authentieke ingrediënten te ervaren, een ervaring waarvan hopen dat u ze aan uw gasten of gezelschap zult doorgeven.
 
Bij Carnivale hebben we bepaalde richtlijnen opgesteld die ons gidsen bij alles wat we doen, te beginnen met de producten die we zoeken naar de leveranciers waarmee we werken, naar de klanten waar we aan verkopen. Hier is een kort overzicht van de dingen waar we voor staan:


1. Eerlijkheid eerst, laatste en altijd
2. Compromis is tijdverlies
3. De kwaliteit van een product herken je het allereerst in de mens die het produceert.
4. Hoe lager de franjes, des te hoger de zuiverheid
5. De bron is de producent die pretentieloze landbouw of een compromisloze ambacht beoefent; de producent die streeft naar de eenvoudige wens om anderen te voeden met voedzaam, eerlijk voedsel, gecultiveerd met respect en liefde.


"We stellen onszelf deze voor ons evidente ambities vanaf dag 1 en als ik welke weg Carnivale sindsdien heeft afgelegd, ben ik ongelooflijk dankbaar dat de voor ons enig mogelijke aanpak zoveel weerklank heeft gevonden bij iedereen die er van kortbij of veraf bij betrokken is geweest en gebleven."

Johan Verdyck

 

Sale

Unavailable

Sold Out